Avsnitt 1: ”Jag ville inte överleva min 27-årsdag, nu har jag bestämt att jag ska bli 100 år”.

  • 6 februari, 2018

”Kom ihåg att även om det känns otroligt mörkt just nu, vet du inte hur det ser ut om ett halvår eller ett år. Och kom ihåg att återhämtning är möjlig. Jag önskar att jag kunde sett det när jag var inne i mitt helveteskap, hur mitt liv ser ut idag. Det är så stor skillnad.”

Det säger Jouanita Törnström, som är gäst i det första avsnittet av Hjärnspöken. Hon har tidigare behandlats för bland annat ångest, depression och borderline personlighetsstörning. Idag mår hon bra och jobbar med att hjälpa andra att återhämta sig på samma sätt som hon själv har gjort.

Medverkar gör också Mia Ramklint, som är överläkare i psykiatri och docent på Akademiska sjukhuset. Programledare är Minja Christovski.

Leave a Comment: